Voor iedere leider 
die ondernemend is

Ben jij die ondernemende leider die vanuit een ander perspectief naar groei voor jou en jouw organisatie wil kijken? 

Dit is wat we voor je kunnen betekenen:

Een magie versterker

Wij brengen samen met jou in kaart wat de ontastbare succesfactoren zijn die jou en jouw bedrijf succesvol maken.

Een out of the box denker

We dagen je uit om de cultuur van de organisatie in lijn met de strategie te brengen, zodat doelen sneller behaald worden.

Een breekijzer 

Wij bieden een online programma van 100 dagen waarin je wordt uitgedaagd om op een andere manier naar ‘door-groei’ te kijken.

Een energy-booster 

Behoefte aan een frisse wind om de toekomst tegemoet te gaan? Wij kijken samen met jou en jouw teamleden wat er goed gaat en wat er beter kan. 

De volgende stap

Vind de magie van je organisatie

Een goed lopende organisatie heeft iets magisch. Dan is er balans op de vlakken 'ik en de ander - het grotere geheel - de ander'. De magie - ontastbaar en onzichtbaar - komt tot leven; 'het' dat maakt dat jullie lekker samenwerken, iedereen zijn nek uitsteekt en jullie flexibel kunnen meebewegen met de onverwachte dingen die op je pad komen. 

We leven in een bijzondere tijd, waarin de magie soms ver te zoeken is. Dan stopt de flow terwijl je juist verder wilt. Gebruik onze expertise om in kaart te brengen wat de ontastbare factoren zijn die het succes van jouw organisatie bepalen. Met het resultaat dat je de aanwezige kwaliteiten optimaal kunt benutten om volgende stappen te zetten. 

Kies uit drie opties: light, regular, of full service. 

Bel gerust op om er meer over te horen of plan jezelf direct in om een vrijblijvende afspraak te maken. 
100 dagen doorgroei
Ben je toe aan een volgende stap met jouw bedrijf? Samenwerken met ketenpartners, reorganiseren, nieuwe producten ontwikkelen of juist een tweede vestiging openen?

 Wij bieden een online programma van 100-dagen speciaal voor leiders die ondernemend zijn. Mensen die zich op zakelijk en persoonlijk vlak willen ontwikkelen om op een andere manier te kunnen groeien met hun bedrijf. Je leert over jezelf, de dynamiek van jouw organisatie en communicatie met anderen. 

Dit programma volg je in jouw eigen tijd en tempo. De tijdsinvestering bedraagt ongeveer twee uur per week. Je krijgt video's met theorie en uitleg, opdrachten die linken naar jouw eigen praktijk en persoonlijke coaching. In een state-of-the-art leeromgeving.

Quickscan

Waar liggen jouw kwaliteiten en waar valt er nog te winnen voor jou als ondernemer? Ontdek wat voor ondernemer jij bent en wat jij nodig hebt om met je team te groeien door het beantwoorden van de vragen in de quickscan. 

Je krijgt een eerste inzicht in je voorkeursstijl en een aantal concrete tips om zelf mee aan de slag te gaan. 
Hetzelfde zien, maar het zo zien, zoals nog niemand het zag.
Jules Deelder

Ginny Nijman

Wees jezelf en pas je aan

Ginny is in Rotterdam geboren en getogen als ondernemers dochter. Ze leerde dat resultaten een direct gevolg zijn van actie. Je bent gelukkiger en hebt meer impact als je hart in je acties zit. Maar vooral leerde zij dat de grens van de ondernemer, de grens van het bedrijf bepaalt. Zolang je als ondernemer doorgroeit, groeit je bedrijf mee. En daarmee bedoelt zij niet alleen de financiële waarde. In haar corporate tijd heeft ze in complexe structuren gewerkt en ervaren dat gelijk hebben iets anders is dan gelijk krijgen. Dat je aandacht moet besteden aan het meenemen van mensen in je ideeën. 

Ginny staat erom bekend dat zij beweging in gang zet door in groepen te benoemen wat iedereen ervaart. Ze maakt daarmee tastbaar wat niet tastbaar was. Zij is getrouwd met Marc en moeder van twee pubers, die haar regelmatig een spiegel voorhouden.

Fiona Cook

Focust op de versterking van het geheel

Fiona is opgegroeid met 4 broers, getrouwd met Edwin en samen hebben ze 2 volwassen zonen. Ze kent zo goed de dynamiek van masculine daadkracht. Bijna iedereen in haar familie is zelfstandig ondernemer. Focus op resultaten. Oog voor details. 12 Jaar werken in de corporate wereld bij Randstad deed daar nog een schepje bovenop. In 2004 begon Fiona met haar eigen onderneming. Sindsdien heeft ze geleerd hoe belangrijk het is om juist ook haar sensitieve kant in te zetten om te groeien als ondernemer. Vooral wanneer het tegen zit of wanneer je een andere weg wil inslaan.

Met haar combinatie van hard en zacht, confronterend en inlevend, analytisch en gevoelig, weet zij deze polariteiten ook in anderen te herkennen en ruimte te geven. Haar aanpak is erop gericht om mensen het beste in zichzelf en anderen naar boven te laten halen. 

“Wat jullie kenmerkt is jullie openheid, eerlijkheid, strengheid en gevoel voor humor. Jullie maken heel veel los in mensen; bij mezelf en het team. Jullie zetten me aan het denken en daar haal ik heel veel goede dingen uit. Het team heeft inzicht gekregen in elkaars eigenschappen en we weten die van elkaar te waarderen. Dat maakt het een stuk prettiger werken.” 
Hans van der Pol, Co-Owner All Liquids Piping
Social
Contact
contact@dedoorgroeiendeondernemer.nl
Fiona: +31 (0)6 204 157 95
Ginny: +31 (0)6 558 529 46  
Adres
Oppert 266
3011 HV Rotterdam
Social
Contact
contact@dedoorgroeiendeondernemer.nl
Fiona: +31 (0)6 204 157 95
Ginny: +31 (0)6 558 529 46  
Adres
Oppert 266
3011 HV Rotterdam
© Copyright 2020  - Alle rechten voorbehouden, De Doorgroeiende Ondernemer
© Copyright 2020  - Alle rechten voorbehouden, De Doorgroeiende Ondernemer
Powered By ClickFunnels.com